You are not logged in.

#1 2019-08-29 08:05:18

Sergey Gorenko
Member
Registered: 2017-01-16
Posts: 5

слой Yahoo

Здравствуйте!
На сколько я помню Yahoo разрешает пользоваться своими снимками, однако в JOSM почему-то не его включили в список ресурсов.
Мои поиски рабочего url WMS-сервера тоже не увенчались успехом.
Возможно снимки представлены под другим именем...
Для моего региона снимки bing устарели, а yahoo — свежее. Пожалуйста, поделитесь информацией как подключить слой yahoo.

Offline

#2 2019-08-29 10:09:30

andygol
Moderator
From: Дніпро
Registered: 2009-07-31
Posts: 1,905
Website

Re: слой Yahoo

https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Yah … al_Imagery

WE DO NOT HAVE PERMISSION TO USE ANY CURRENT YAHOO IMAGERY!

Yahoo! never exactly gave us explicit permission, but stated that their terms and conditions allow using their aerial imagery (blog announcement about it) for the purposes of tracing.

Здається ви посилаєтесь на цю мапу - https://maps.yahoo.com/b?guccounter=1, але це мапа від HERE і її неможливо використовувати в OSM через несумісність Ліцензій.

Спробуйте один з доступних для OSM шарів зі супутниковими знімками:

Bing aerial imagery, Esri World Imagery, Esri World Imagery (Clarity) Beta, Mapbox Satellite, Maxar Premium Imagery (Beta), Maxar Standard Imagery (Beta). 

- https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Aerial_imagery

Offline

#3 2019-08-29 11:58:04

Sergey Gorenko
Member
Registered: 2017-01-16
Posts: 5

Re: слой Yahoo

andygol wrote:

https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Yah … al_Imagery
Здається ви посилаєтесь на цю мапу - https://maps.yahoo.com/b?guccounter=1, але це мапа від HERE і її неможливо використовувати в OSM через несумісність Ліцензій.

Спробуйте один з доступних для OSM шарів зі супутниковими знімками: Bing aerial imagery, Esri World Imagery, Esri World Imagery (Clarity) Beta, Mapbox Satellite, Maxar Premium Imagery (Beta), Maxar Standard Imagery (Beta). 

- https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Aerial_imagery

дякую! Візуально я визначив, що мапа Yahoo (maps.yahoo.com) ідентична Maxar Premium Imagery (Beta). Тож буду використовувати її там де немає хмар. На жаль велика частина Новоселицького району залишилась "під хмарою"... :-(
З якісним зображенням поки що залишаються Bing (застаріле) та Maxar (хмара), а питати про використання тайлів з Sas.Planet, я так зрозумів, не варто?..

Offline

#4 2019-08-29 14:41:49

algot
Member
From: Дніпро
Registered: 2012-07-03
Posts: 500

Re: слой Yahoo

А Esri не задовольняють? Чи теж застарілі?

Offline

#5 2019-08-30 06:46:36

Sergey Gorenko
Member
Registered: 2017-01-16
Posts: 5

Re: слой Yahoo

algot wrote:

А Esri не задовольняють? Чи теж застарілі?

BingBing.jpg
EsriEsri.jpg
MaxarMaxar.jpg
Гарно видно "свіжість". До того, у Esri роздільна здатність менша.

Живу у Новоселиці, а Маршинці - сусіднє село (тобто можна мапити з перевіркою). А ось хмаринка на Maxar:cloud.jpg

Але мені вистачить. Ніхто завдання не ставить... ;-)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB