You are not logged in.

Announcement

*** NOTICE: forum.openstreetmap.org is being retired. Please request a category for your community in the new ones as soon as possible using this process, which will allow you to propose your community moderators.
Please create new topics on the new site at community.openstreetmap.org. We expect the migration of data will take a few weeks, you can follow its progress here.***

#1 2018-09-26 19:26:42

Amin Saleh
Member
Registered: 2018-09-26
Posts: 2

Fixing boundaries with admin_level=8

I started to fix these boundaries, I would appreciate share your opinions about the edits with me. For now I started with the Gilan province.

Offline

#2 2018-09-26 20:16:15

Navid Hosseinzadeh
Moderator
Registered: 2018-09-25
Posts: 33

Re: Fixing boundaries with admin_level=8

just to let other people know about this, i already fixed admin levels 11 , 8 , 7 , 6 and 4 problem for Karaj and Shahriar County.
and some other small fixes around Rey County for level 6, there are some problem with level 7 http://www.openstreetmap.org/relation/6556212 and need to get fixed

Offline

#3 2018-09-28 15:51:12

iriman
Member
Registered: 2018-09-25
Posts: 26

Re: Fixing boundaries with admin_level=8

Amin Saleh wrote:

I started to fix these boundaries, I would appreciate share your opinions about the edits with me. For now I started with the Gilan province.

thank you. wambacher has posted an image of current state of the admin level 8 on this post.


interesting! nO_One knows...

Offline

#4 2018-10-01 08:02:20

Amin Saleh
Member
Registered: 2018-09-26
Posts: 2

Re: Fixing boundaries with admin_level=8

fixing the boundaries is Done!
please check and reply if there is any problem.
During editing, I saw Tehran and Isfahan had no boundary with admin_level=7. should I be concerned about that?

Offline

#5 2018-10-02 14:28:20

wambacher
Member
From: Schlangenbad/Wambach, Germany
Registered: 2009-12-16
Posts: 16,769
Website

Re: Fixing boundaries with admin_level=8

Amin Saleh wrote:

fixing the boundaries is Done!
please check and reply if there is any problem.

That is not true:
tn_iran_al8_2.png
still about a dozend gaps (excluding the see in the far west)

During editing, I saw Tehran and Isfahan had no boundary with admin_level=7. should I be concerned about that?

No idea if that is ok but there a still some other gaps:
tn_iran_al7_3.png

Regards
walter

data timestamp: 2018-10-01 21:57:02+02 UTC  (Midnight german time)

Offline

#6 2019-03-04 19:11:58

Claudius Henrichs
Member
From: Leipzig
Registered: 2008-06-20
Posts: 23

Re: Fixing boundaries with admin_level=8

For reference here's wambacher's regularly updated of missing, broken or suspiciously changed global boundary relations: https://wambachers-osm.website/index.ph … boundaries
Iran's country code there is IRN.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB