You are not logged in.

#1 2015-09-14 17:03:22

Ed Lazda
Member
Registered: 2015-09-14
Posts: 2

Norham Castle -- name not showing

I've been editing Norham Castle. See http://www.openstreetmap.org/#map=18/55.72152/-2.15105

The wiki tells me that the correct way to map this is:
1. A single area for the whole of the castle, tagged with "Historic:Castle" and "Name:Norham Castle"
2. Individual bits of building/ruin as untagged areas

The individual bits of ruin are rendered as I would expect, but the perimeter, symbol and name do not appear.

I've also tried this as a multipolygon; that didn't work either. I've since learned that a multipolygon is not appropriate anyway, as the buildings are not holes within the whole.

Any suggestions?

Thanks

Ed

Offline

#2 2015-09-16 02:00:18

marczoutendijk
Member
From: Vught
Registered: 2012-03-04
Posts: 2,297
Website

Re: Norham Castle -- name not showing

Ed Lazda wrote:

The individual bits of ruin are rendered as I would expect, but the perimeter, symbol and name do not appear.

I do see the name and the perimeter:
castle.png

But I had to reload the page a few times at different zoom levels to get this.

Last edited by marczoutendijk (2015-09-16 13:37:10)


--
There is only one place where you can connect a high voltage line to a river: on osm! (but not in JOSM cool )

Offline

#3 2015-09-16 13:34:50

SK53
Member
Registered: 2009-01-11
Posts: 605

Re: Norham Castle -- name not showing

That's largely because I added tourism=attraction and made some other modifications, but rendering is slow at the moment.

Offline

#4 2015-09-20 13:57:23

Ed Lazda
Member
Registered: 2015-09-14
Posts: 2

Re: Norham Castle -- name not showing

Thanks for that. Was I just being impatient, or do you think adding the "tourism=attraction" made the difference? Also, I drew the perimeter with nodes shared with the adjacent road, to avoid "white space". Could this have been part of the problem? Should I avoid shared nodes?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB