You are not logged in.

#1 2009-08-24 02:19:22

arconaut
Member
From: Kyiv, Ukraine
Registered: 2009-07-22
Posts: 31

Хмельницький - в "замаплених" містах

Я потроху наношу м. Хмельницький на карту.
Досить багато вже зроблено. Переважна більшість вулиць, будинки там-сям, residential landuse, деякі POI і навіть деякі маршрути тролейбусів smile

Тому, дозволив собі відредагувати вікі і перенести Хмельницький з розділу "Міста, де позначені поодинокі дороги чи вулиці" до розділу "Міста із замапленими вулицями".

Сподіваюсь ніхто не проти і карта продовжуватиме розвиватись. От якби більше людей з України редагували OSM... roll

Offline

#2 2009-08-31 15:59:35

arconaut
Member
From: Kyiv, Ukraine
Registered: 2009-07-22
Posts: 31

Re: Хмельницький - в "замаплених" містах

Народ, прошу допомоги!

Щось дивне сталося з OSM, чи то рендерери "паламалися", чи то шось не так з моїм апдейтом пройшло, але місто рендериться з купою дещо зміщенних точок. Якщо скачати дані в JOSM, або перейти в редагування в Potlatch, то добре видно, шо все на своєму місці.

Ось приклади: http://osm.org/go/0h4Y7eG4g-- http://osm.org/go/0h4aE6xNs-- http://osm.org/go/0h4YrJR9e--

Що робити? Можна кудись написати чи якось заставити все місто перерендеритись наново? Редагувати всі точки якось не хочеться...

Last edited by arconaut (2009-08-31 15:59:51)

Offline

#3 2009-08-31 16:18:56

tolixx
Member
Registered: 2009-07-22
Posts: 31

Re: Хмельницький - в "замаплених" містах

http://www.informationfreeway.org/ - Спробуй запросити рендерінг міста тут
Перейди до масштабу збільшення 12 ( його видно в правому нижньому куті ), виділи область яку треба перемалювати й тисни r.
Перемалюється лише в OSMARENDER.

Offline

#4 2009-08-31 20:44:54

arconaut
Member
From: Kyiv, Ukraine
Registered: 2009-07-22
Posts: 31

Re: Хмельницький - в "замаплених" містах

Дякую
Спробую, але взагалі дуже дивний випадок, як на мене. Дивно, що не один рендерер так себе веде...

Offline

#5 2009-09-01 00:13:18

arconaut
Member
From: Kyiv, Ukraine
Registered: 2009-07-22
Posts: 31

Re: Хмельницький - в "замаплених" містах

Здається, все виправляється, я спробувув у Josmі змістити всі точки вправо на 1 піксель, а потім назад. Це дозволило відправити зміни на сервер. При аплоуді зняв галочку про відправлення все одним запитом. Зараз здається мапа повертається до норми.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB