You are not logged in.

#1 2010-11-27 00:35:42

Gogulux
Member
Registered: 2010-08-13
Posts: 7

Mio C720

Zdravim, mam navigaci MIO C720, je nejaka sance, ze me tam pojedou mapy z OSM a jak na to ? Pripadne se podelte o zkusenosti na jinem hardwaru, at vim, po cem se mam poohlidnout. Dik

Offline

#2 2010-11-28 13:07:54

zby-cz
Member
From: Praha, CZ
Registered: 2010-05-20
Posts: 39
Website

Re: Mio C720

Nazdar,

myslím, že MIO běží na nějakých Windows, takže je možné že třeba Navit by se tam dal přetáhnout a spustit. Ale také to jít nemusí. Rozhodně asi nepůjde zobrazování OSM ve stávajícím softwaru, co tam je. Jediné mapové soubory, které se z OSM dají generovat jsou ty Garminí. 

Nejlepší podpora pro OSM je asi na mobilech/PDA, od Java telefonů, po smart-phony, Androidi/Windows Mobile.. Též se můžeš zkusit zeptat v mailové konferenci, je tam víc lidí smile

Offline

#3 2013-05-07 13:57:24

Ťule
Member
Registered: 2013-05-07
Posts: 14

Re: Mio C720

Je mi jasné, že tohle je už mrtvola - jsem tu nový tak pročítám i staré příspěvky - a zrovna minulý týden jsem si kvůli OSM na stařičkou MIO C710 instaloval Be-on-road a Mapfactor free a obojí funguje, tak proč to sem nenapsat smile.
Na be on road má vyjít tento týden aktualizace, tak s tím budu nějakou chvíli jezdit, abych pochopil, proč navigace někdy naviguje špatně. Dosud jsem nebyl schopen odhalit, zda je to mapovými podklady nebo softwarem. Možná to bylo tím, že chyby v mapě mezitím někdo opravil i když podle historie se to nezdá. Uvidíme!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB