You are not logged in.

Announcement

*** NOTICE: forum.openstreetmap.org is being retired. Please request a category for your community in the new ones as soon as possible using this process, which will allow you to propose your community moderators.
Please create new topics on the new site at community.openstreetmap.org. We expect the migration of data will take a few weeks, you can follow its progress here.***

#1 2013-03-25 10:21:19

hbogner
Moderator
From: Karlovac
Registered: 2010-09-16
Posts: 201
Website

Radionica: OpenStreetMap 17.5.2013. Čakovec

http://actnow.hr/2013/03/radionica-openstreetmap/

OpenStreetMap kreira i pruža slobodne geografske podatke kao što su karte gradova i naselja svakome tko ih želi. Projekt je nastao iz razloga što većina karata za koje mislite da su slobodne za korištenje, ustvari imaju pravna ili tehnička ograničenja za njihovu uporabu, što sprječava ljude da ih koriste za kreativne i produktivne svrhe. Ako bi svatko samo kartirao svoj grad, kvart ili ulicu ubrzo bismo imali kartiran cijeli svijet. To je ideja s kojom je nastao OpenStreetMap projekt. Na radionici će se raditi mapiranje podataka i unos podataka na kartu pomoću JOSM aplikacije.

Radionica se održava 17.5.2013. u 11h u multimedijskoj dvorani udruge Autonomni centar – ACT. Voditelj radionice je dipl.ing. Dražen Odobašić.

Broj sudionika je ograničen, prijavite svoje sudjelovanje na edukacija@actnow.hr.


"What we do for ourselves dies with us. What we do for others and the world remains and is immortal."
https://osm-hr.org

Offline

Board footer

Powered by FluxBB