You are not logged in.

#1 2009-06-05 20:38:17

antblant
Member
From: Szczecin, Poland
Registered: 2008-06-12
Posts: 342

zoom satelity Yahoo

Kiedy? rysuj?c na podstawie zdj?? yahoo mo?na by?o powi?ksza? obszar dowolnie mocno, po prostu by?y coraz wi?ksze pixele. Teraz wida? tylko komunikat:

We're sorry, the data you have requested is unavaibe. Please zoom out to see more map information or refresh your browser to try again.

Czy jest jaki? sposób na przeskoczenie tego? Na tak du?ym oddaleniu ci??ko cokolwiek dorysowa?.

Offline

#2 2009-06-05 20:58:07

balrog-kun
Member
From: Warsaw, Poland
Registered: 2008-08-10
Posts: 1,365
Website

Re: zoom satelity Yahoo

Use JOSM, luke!

(a tak na serio, to nie wiem czy jest, w potlatchu, na IRCu stwierdzono ze raczej nie ma)

Offline

#3 2009-06-06 00:18:21

antblant
Member
From: Szczecin, Poland
Registered: 2008-06-12
Posts: 342

Re: zoom satelity Yahoo

Thx, w JOSM dzia?a je?li zacznie si? ?ci?ganie map yahoo z odpowiednim zoomem. Po prostu sam nie doci?ga wi?kszego przybli?enia dopóki mu tego nie kaza?. Co innego w Potlatchu i merkaartorze, którego te? zd??y?em przetestowa? smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB