You are not logged in.

#1 2011-09-07 11:16:54

kdkeller
Member
Registered: 2011-08-09
Posts: 7

GPS Layer in Potlach 2

Hello,

for many days I have the same problem:
I can't add a GPS track layer (e.g. my uploaded GPX-files) in my Potlatch 2 so that I can draw streets.

Can someone give me a short step-by-step explanation how to show them?


loadvectorfile.jpg

On the left you see my menu when I click on Background.
On the right you see the window when I click on  Vector file

I will put your answer on http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Potlatch_2
where other users can find it, too.
Thanks a lot.
Kdkeller

Last edited by kdkeller (2011-09-07 11:26:33)

Offline

#2 2011-09-08 11:37:07

JRA
Member
Registered: 2007-12-17
Posts: 671

Re: GPS Layer in Potlach 2

Hi,

Do not use the Background button, use the GPS Data button instead. For me too the button shows as "object Object" like in this picture: http://wiki.openstreetmap.org/wiki/File:P2-osm.png
Or select your track from the list at http://www.openstreetmap.org/traces and select the Edit option.

Offline

#3 2011-09-08 12:59:51

kdkeller
Member
Registered: 2011-08-09
Posts: 7

Re: GPS Layer in Potlach 2

Hello JRA,

thank you for the answer!
Yes, it works!!
My button is also named "object Objekt" and not "GPS Data", furthermore I always clicked on the arrow and not on the button directly.

Bye,
Kdkeller

Offline

Board footer

Powered by FluxBB