olehz: образливе ставлення до інших

Доброго дня,

Прошу спільноту надати поради щодо дій відносного образливого ставлення olehz до інших редакторів. Важко мати конструктивний та цивілізований діалог з людиною яка починає коментар з “блять!!! от нахуя …” як у обговоренні моєї правки https://www.openstreetmap.org/changeset/108190529 Аналогічне висловлюється і щодо інших внесків та редакторів, з його останнього: “що за дурні правки? … нахрен …” https://www.openstreetmap.org/changeset/108690808 "йолоп … https://www.openstreetmap.org/changeset/108514134 і так далі: http://resultmaps.neis-one.org/osm-discussion-comments?uid=204049

Розумію що це проблема не тривіальна оскільки olehz редагує OSM вже давно і активно і загалом, припускаю, його внесок у проект позитивний. Хоча можливо й ні, якщо врахувати ті внески які могли бути внесені, але не були внесені оскільки olehz прикладав зусилля аби відігнати інших.

На мою думку, люди важко змінюються самі по собі. Зі свого досвіду у спільних онлайн проектах, я би поставив olehz перед реальним вибором: або редагування OSM без образ, або позбавлення права редагування.

З повагою,
Gregory UKR

.