You are not logged in.

Announcement

*** NOTICE: forum.openstreetmap.org is being retired. Please request a category for your community in the new ones as soon as possible using this process, which will allow you to propose your community moderators.
Please create new topics on the new site at community.openstreetmap.org. We expect the migration of data will take a few weeks, you can follow its progress here.***

#1 2020-10-11 20:46:20

سعد عيد
Member
Registered: 2020-10-11
Posts: 3

Is there a way to translate "POI type" in osmand?!

Is there a way to translate "POI type" in osmand to arabic?

Offline

#2 2020-10-12 08:28:14

BCNorwich
Member
From: Norwich, Norfolk, UK
Registered: 2010-07-31
Posts: 173

Re: Is there a way to translate "POI type" in osmand?!

Hi, If you are talking about the language when using the map it can be changed to Arabic. Please see:- https://builder.osmand.net/features/start

Offline

#3 2020-10-13 04:20:34

سعد عيد
Member
Registered: 2020-10-11
Posts: 3

Re: Is there a way to translate "POI type" in osmand?!

BCNorwich wrote:

Hi, If you are talking about the language when using the map it can be changed to Arabic. Please see:- https://builder.osmand.net/features/start

No

look IMG

p_1747wyb0o0.png

p_1747qkb061.png

p_17477ba402.png

p_17473b6hy3.png

Offline

#4 2020-10-13 04:53:18

kocio
Administrator
From: Warszawa
Registered: 2013-09-04
Posts: 3,566
Website

Re: Is there a way to translate "POI type" in osmand?!

Looks to me they are already translated:

https://github.com/osmandapp/OsmAnd/tre … /values-ar

Maybe you just need to change the UI language from English?

Offline

#5 2020-10-13 09:02:36

سعد عيد
Member
Registered: 2020-10-11
Posts: 3

Re: Is there a way to translate "POI type" in osmand?!

The language in the app is Arabic, but a lot of POI has not been translated

p_1747w16b00.png

Offline

#6 2020-10-13 10:00:06

Negreheb
Member
From: Austria
Registered: 2015-11-10
Posts: 620

Re: Is there a way to translate "POI type" in osmand?!

I don't know what you wanna try with that pictures because it does not work at all. You have to upload the pictures to imgur or something like that.

Offline

#7 2020-10-13 11:53:03

alphensebezorger
Member
Registered: 2016-02-08
Posts: 218

Re: Is there a way to translate "POI type" in osmand?!

You can help translating for OsmAnd here: https://hosted.weblate.org/engage/osmand/
There seem to be some translations missing for POI types under 'Phrases'.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB