Конкурс геотегованих фото NP@Mapillary-2020 в межах ПЗФ України

Призовий Конкурс геотегованих фотографій Природно-заповідного фонду України

NP@Mapillary-2020

Вікі-сторінка конкурсу - https://wiki.openstreetmap.org/wiki/NP@Mapillary_2020
Карта і статистика конкурсу - https://mapillary-ua.github.io/np.mapillary-2020 (тест до 1 червня)
Організатори:
SCGIS Ukraine,
Mapillary.
Спільнота Mapillary в Україні.
Мета: збільшення покриття Mapillary на територіях Національних Природних Парків (НПП) і Регіональних Ландшафтних Парків (РЛП), залучення OSM-відвідувачів і туристів в НПП/РЛП, аналіз змін? редагування мапи OSM.
Умови: в конкурсі беруть участь будь-які якісні фотосесії (світлий час доби, переважно якісна картинка і коректна орієнтація кадрів; достатня частота фотографій), завантажені з 15 лютого по 15 грудня 2020 року в межах НПП/РЛП - пішохідні, вело, авто, аеро.
Підсумки конкурсу підводимо у другій частині грудня.
Критерії: П’ятірку лідерів визначаємо за кількістю фотографій - їх повинно бути не менше 50 000 шт.; додатково буде одне місце за найкращі вело і пішохідні фотопослідовності.
Переможці будуть нагороджені призами!
Добре, якщо в кадр потраплятимуть таблички з інформацією, назвами, обмеженнями, маршрутами - такі таблички можна фотографувати і окремо крупним планом з геотегами. Пам’ятайте, що частина території НПП доступна для вільного відвідування, а частина заповідана і закрита для відвідувань (кордони можна уточнити заздалегідь, або на місці в адміністрації парку). Якщо у вас є досвід використання Mapillary - будь ласка, порадьте, як мінімізувати втрату якості для велосипедистів і пішоходів.

З усіх питань пишіть в Telegram, Facebook або залишайте коментарі в цій темі.
Успішних подорожей!