You are not logged in.

#1 2019-06-17 16:29:04

moreno96
Member
Registered: 2018-09-25
Posts: 13

Changing values of admin levels of boundaries in Iran

سلام.
احتمالا همه اعضا با تقسیمات سیاسی کشور، کم و بیش آشنا هستن. استان، شهرستان، شهر، ....
خب اینها یک ترتیبی داره از بزرگ تا کوچیک، مثلا بعد از کشور، بزرگترین واحد تقسیمات، استان هست.
این تقسیمات، توی اُ اس ام با عدد مشخص میشه. مثلا کشور شماره ۲ هست و استان شماره ۴
اما این مقادیر چه درست چه نادرست، چه توسط یک ایرانی، چه توسط یک غیرایرانی، جوری به تقسیمات داده شده که متاسفانه همه واحدهای تقسیمات سیاسی کشور رو دربرنمیگیره.
الان وضع موجود به این صورت هست:
۲ کشور
۴ استان
۶ شهرستان
۷ بخش
۸ شهر و دهستان
۹ روستا
۱۰ محله

خب این تقسیمات، همونطور که مشخصه، شامل نواحی و مناطق شهری نمیشه، اما محله رو شامل میشه.
از طرف دیگه، ما شماره های خالی بین مقادیر کنونی داریم که میتونیم ازشون بهره ببریم، مثل ۳ و ۵

به خاطر همین، ما برای اینکه بتونیم یک سری ادمین لول داشته باشیم که همه واحدهای تقسیمات سیاسی کشور رو دربربگیره، پیشنهاد میدیم که تغییری توی این مقادیر انجام بشه و به این صورت بشه:
شهرستان از ۶ به ۵
بخش از ۷ به ۶
دهستان و شهر از ۸ به ۷
روستا از ۹ به ۸
منطقه شهری ۹
ناحیه ۱۰
محله هم ۱۱

لطفا پیشنهادهاتون راجع به موضوع و ایراداتی که بهش وارد میدونید رو زیر همین پست بنویسید
ممنون

---------------
Hello.
We would probably have to change the values of boundaries of Iran, because current values do not include all of Iran's political boundaries.

These values should be changed

Province 4 (without change)
County from 6 to 5
Bakhsh (district) 7 to 6
Dehestan and City 8 to 7
Village 9 to 8
Urban District 9
Urban Quarter 10
Urban neighborhood 11

Last edited by moreno96 (2019-06-17 17:26:18)

Offline

#2 2019-06-17 18:28:12

Navid Hosseinzadeh
Moderator
Registered: 2018-09-25
Posts: 33

Re: Changing values of admin levels of boundaries in Iran

سلام پیشنهاد خوبی هستش و در کل باهاش موافق هستم ولی آیا مثلا برای منطقه و ناحیه دیتایی داریم که بخوایم وارد کنیم توی این ادمین لول های پیشنهادی؟
مرسی

Offline

#3 2019-06-18 11:27:16

moreno96
Member
Registered: 2018-09-25
Posts: 13

Re: Changing values of admin levels of boundaries in Iran

Navid Hosseinzadeh wrote:

سلام پیشنهاد خوبی هستش و در کل باهاش موافق هستم ولی آیا مثلا برای منطقه و ناحیه دیتایی داریم که بخوایم وارد کنیم توی این ادمین لول های پیشنهادی؟
مرسی

ممنون.
کاملا متوجه نشدم، منظور از دیتا چیه؟
شهرداری ها موظف هستن که شهر رو به نسبت وسعت و جمعیتی که داره تقسیم بندی کنن. پس منبع داده های ما برای هر شهری باید شهرداری اون شهر باشه.

Last edited by moreno96 (2019-06-18 11:27:39)

Offline

#4 2019-06-19 07:15:10

Reza Babri
Member
From: Tehran, Iran
Registered: 2017-01-20
Posts: 4

Re: Changing values of admin levels of boundaries in Iran

سلام و خسته نباشید.
من با تقسیمات کشوری آشنا نیستم فقط یه نکته به نظرم رسید.
منطقه شهری توی روستا وجود نداره. یعنی روستاها به چند منطقه شهری تقسیم نمیشوند پس منطقه نباید زیر رده روستا قرار بگیره.
پیشنهاد میکنم روستا و منطقه شهری در یک رده (۸) قرار بگیرند. درست مثل شهر و دهستان که چون زیرمجموعه هم نیستند در یک رده قرار دادید.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB