You are not logged in.

#1 2019-03-27 18:29:50

Pedja
Member
From: Užice, Serbia
Registered: 2012-03-22
Posts: 480
Website

Kako napraviti granicu Srbije u poly formatu?

Za rendering server nam treba objedinjena granica Srbije i Kosova i Metogije u kao jedan obejkat u poly foramatu.

Nasao sam alat http://polygons.openstreetmap.fr/index.py s kkjim sam izgeneriosao posebno poly za Srbiju pa onda za Kosovo i MEtogihiju pa sam ih sastavio u jedan ali se nije izgubila granična ilinija između Srbije i Kim a i dobijeni poly ima mnogo segmenata pa to komplikuje rendering.

Zna li neko kako da se naprvi jedan poly koji sadrži konture Srbije zajedno sa Kosovom i Metohijom i koji nema nepotrebno veliki broj segmenata?

Offline

#2 2019-03-29 09:58:19

mpele
Member
Registered: 2012-02-25
Posts: 263

Re: Kako napraviti granicu Srbije u poly formatu?

JOSM има додатак "poly" који може да ради са овим форматом. Колико сам пробао може да се мења сам фајл (бришу, додају и померају тачке) и да те измене сними.
Е сад, тај снимљени фајл не може да се учита у JOSM док му се ручно не коригују прва два реда.

Не знам да ли је то неки баг, или шта већ, у сваком случају може да се релативно лако превазиђе.

Offline

#3 2019-03-29 10:56:51

Pedja
Member
From: Užice, Serbia
Registered: 2012-03-22
Posts: 480
Website

Re: Kako napraviti granicu Srbije u poly formatu?

Prvo sam našao taj dodatak ali on kod mene ne može da se instalira.

Offline

#4 2019-03-29 11:11:45

mpele
Member
Registered: 2012-02-25
Posts: 263

Re: Kako napraviti granicu Srbije u poly formatu?

Мени ради са последњом стабилном верзијом ЈОСМа. Али зато неће онај мој додатак за пресловљавање sad

Offline

#5 2019-03-29 11:55:07

Pedja
Member
From: Užice, Serbia
Registered: 2012-03-22
Posts: 480
Website

Re: Kako napraviti granicu Srbije u poly formatu?

Njega nisam uspeo ni da nađem smile

Offline

#6 2019-03-29 12:02:39

Pedja
Member
From: Užice, Serbia
Registered: 2012-03-22
Posts: 480
Website

Re: Kako napraviti granicu Srbije u poly formatu?

Kada pokusam da isntaliram poly plugin kaže: Could not load plugin 'poly' because the plugin main class 'poly.PolyPlugin' was not found.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB