Глобальне Змагання Mapillary Complete the Map lll

Друзі!
Проект геотегованих фото Mapillary запрошує вас долучитись до корисної справи та взяти участь з 1 до 31 серпня 2018 року у глобальному Змаганні з фотографування #CompletetheMap lll та виграти чудові призи. Змагання проходить вже в третє і має глобальний статус. Україна вже вдруге бере участь в ньому.
Для участі у Змаганні необхідно ЗАРЕЄСТРУВАТИ ваше місце участі (додати координати точки, навколо якої буде ваше місце участі), а після цього зробити якомога більше фотографій в цій зоні участі на смартфон, фотоапарат, екшн-камеру або зняти відео на відеореєстратор та вивантажити на сайт https://mapillary.com. Обов’язковою умовою є наявність геоприв’язки кожної фотографії до її місця зйомки.
Ваше місце участі (Зона участі) - це квадрат площею близько 50 квадратних кілометрів, координати центру якого ви позначите при реєстрації місця участі).
Для Змагання створена Таблиця Лідерів, де ви маєте змогу переглянути всіх участників та зареєстровані зони участі, а також повну статистику.
Перша трійка призерів отримає Камери GoPro Hero 5 Black, перші двоє лідерів додатково отримають комплект обладнання: SD-карти на 128 GB, перехідник, шнур USB довжиною 3 метри, магнітне кріплення.
Більше про Змагання читайте у блозі та Telegram-каналі. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання - напишіть нам у Telegram, Facebook або залиште повідомлення у цій темі.
Пам’ятайте, що немає нічого неможливого, навіть якщо це всесвітні масштаби! Минулого Змагання камера GoPro Hero 5 Black знайшла свого власника у Києві!