Адресація в дачних кооперативах, самобуди, саморобні таблички

Народ, розсудіть:

В дачних кооперативах такі є назви вулиць й номера мають, правда, скоріш за все ділянок. Наскільки стикався з цим, майже все приватизовано й мають адреси. На мою думку, якщо табличка на будівлі із адресою або їх декілька, то, так думаю, що назву треба вказувати на мапі – пригадую було правило, відображати фактичний стан.

В умовах нової/старої омріяної української бюрократії слід нарешті вже зрозуміти, що логіки нема і не буде, що поштова адреса, номер ділянки і кадастровий поділ - це несумісні речі. Різні сутності, які між собою конфліктують. Відповідно і теги мають бути різними. Я за ref-тег, хоч цей “костиль” і ріже очі. Як інакше описати о ті всі дебілізми, без створення надскладних відношень, неочевидних і недоступних користувачам id, мені незрозуміло

Кожна дачна дільниця повинна мати і має свій адрес. Це здійснюється для того, щоб, елементарно, власник зміг сплатити за електроенергію та водопостачання до власної дачі. Щоло нумерації — тут потрібно розглядати кожний випадок окремо, ажде нумерація може здійснюватися як за міським стандартом через використання вулиць і нумерів будинків, так і через присвоєння адрес ділянкам.