You are not logged in.

#1 2017-02-14 22:21:06

nshehu
Member
From: Tirane,Albania
Registered: 2016-09-23
Posts: 9

Aktivitetet e OpenStreetMap ne Open Labs Hackerspace

Pershendetje smile

Mblidhemi serish ne ambientet e OpenLabs Hackerspace per te permisuar te dhenat e OSM dhe te mesojme gjera te reja gjithashtu smile.

17.02.2017 Hyrje ne JOSM
Aktiviteti ne website te Open Labs:https://openlabs.cc/sq/openstreetmap-hyrje-ne-josm/
Aktiviteti ne fb:https://www.facebook.com/events/291174934632506/

18.02.2017 OpenStreetMap Mapathon #9
Aktiviteti ne website te Open Labs:https://openlabs.cc/sq/openstreetmap-mapathon-nr-9/
Aktiviteti ne fb:https://www.facebook.com/events/1367746 … 049962296/

Kushdo qe ka deshire te na bashkohet eshte mese i mirepritur smile

Faleminderit
Nafie Shehu


ICT student,OpenStreetMap contributor,Open Labs Hackerspace member.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB