You are not logged in.

#1 2016-11-29 12:56:09

nshehu
Member
From: Tirane,Albania
Registered: 2016-09-23
Posts: 9

OpenStreetMap Mapathon nr.6

Përshëndetje!

Në vazhdim të takimeve të mëparshme ( https://openlabs.cc/map-thon-nr-5-permi … streetmap/) mblidhemi sërish për takimin e radhës për të përmirësuar të dhënat e hartës open source OpenStreetMap.Takimi do të zhvillohet në ambientet e Open Labs Hackerspace( https://openlabs.cc/ )  më datë 30.11.2016 në orën 17:00. Të gjithë janë të mirëpritur te na bashkohen për të edituar dhe përmirësuar hartën e Shqipërisë.


Shihemi smile


ICT student,OpenStreetMap contributor,Open Labs Hackerspace member.

Offline

#2 2016-12-07 23:40:39

Leeturtle
Member
From: Elbasan
Registered: 2016-10-14
Posts: 4
Website

Re: OpenStreetMap Mapathon nr.6

Fillim të mbarë të forumit nshehu! Suksese në aktivitetet e ardhshme. smile:):)


In an uneven battle for free open source culture & copyleft reforms in the Balkans since 2012. Open Labs hackerspace member.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB