OpenStreetMap Forum

The Free Wiki World Map

You are not logged in.

Announcement

A fix has been applied to the login system for the forums - if you have trouble logging in please contact support@openstreetmap.org with both your forum username and your OpenStreetMap username so we can make sure your accounts are properly linked.

#1 2016-10-09 12:22:05

HarryKane
Member
Registered: 2015-07-03
Posts: 61

[JOSM] Message "Connected?" on some pedestrian crossings

Hi,

I added some pedestrian crossings (highway=crossing) and placed them on the road they cross. In many cases (but not all) JOSM prints the message "Connected?" next to them. To solve it I already checked whether they are really connected to the road: they are. Neither the JOSM validator nor Keep Right! show problems with these nodes. Osmose shows a warning "Possible missing highway=traffic_signals nearby" at *some* of the affected nodes.
I have no clue what JOSM's message means and how to solve it.
Can you please give me some advice?

Thank you in advance

Sven

Offline

#2 2016-10-09 17:23:48

Klumbumbus
Member
Registered: 2014-01-12
Posts: 435
Website

Re: [JOSM] Message "Connected?" on some pedestrian crossings

Please add a screenshot, a link to such a node and the required parts of your statusreport https://josm.openstreetmap.de/wiki/Help … atusReport

Offline

#3 2016-10-09 21:20:15

HarryKane
Member
Registered: 2015-07-03
Posts: 61

Re: [JOSM] Message "Connected?" on some pedestrian crossings

Such a node is for instance here: https://www.openstreetmap.org/node/3409 … 3&layers=N
For the other information please see my PM.

Last edited by HarryKane (2016-10-09 21:22:55)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB