Хмельницький - в "замаплених" містах

Я потроху наношу м. Хмельницький на карту.
Досить багато вже зроблено. Переважна більшість вулиць, будинки там-сям, residential landuse, деякі POI і навіть деякі маршрути тролейбусів :slight_smile:

Тому, дозволив собі відредагувати вікі і перенести Хмельницький з розділу “Міста, де позначені поодинокі дороги чи вулиці” до розділу “Міста із замапленими вулицями”.

Сподіваюсь ніхто не проти і карта продовжуватиме розвиватись. От якби більше людей з України редагували OSM… :roll_eyes:

Народ, прошу допомоги!

Щось дивне сталося з OSM, чи то рендерери “паламалися”, чи то шось не так з моїм апдейтом пройшло, але місто рендериться з купою дещо зміщенних точок. Якщо скачати дані в JOSM, або перейти в редагування в Potlatch, то добре видно, шо все на своєму місці.

Ось приклади: http://osm.org/go/0h4Y7eG4ghttp://osm.org/go/0h4aE6xNshttp://osm.org/go/0h4YrJR9e

Що робити? Можна кудись написати чи якось заставити все місто перерендеритись наново? Редагувати всі точки якось не хочеться…

http://www.informationfreeway.org/ - Спробуй запросити рендерінг міста тут
Перейди до масштабу збільшення 12 ( його видно в правому нижньому куті ), виділи область яку треба перемалювати й тисни r.
Перемалюється лише в OSMARENDER.

Дякую
Спробую, але взагалі дуже дивний випадок, як на мене. Дивно, що не один рендерер так себе веде…

Здається, все виправляється, я спробувув у Josmі змістити всі точки вправо на 1 піксель, а потім назад. Це дозволило відправити зміни на сервер. При аплоуді зняв галочку про відправлення все одним запитом. Зараз здається мапа повертається до норми.