OpenStreetMap Forum

The Free Wiki World Map

You are not logged in.

#1 2009-07-24 22:20:32

legend-C
Member
Registered: 2009-03-22
Posts: 6

fout in topo nederland?

Als ik de Cycle map download en installeer in mapsource krijg ik de een fout melden.
En het bestand dat wordt gedown load is ook maar 66,3kb.
En eerst was het bestand volgens mij groter en duurde het langer om te downloaden.
Is er iets mis met met het aangeboden bestand op http://garmin.na1400.info/index.html
Of doe ik nu iets verkeerd.

Vriendelijke groet,
André

Offline

#2 2009-07-26 08:31:01

Hugo_H
Member
Registered: 2007-10-20
Posts: 329

Re: fout in topo nederland?

André, er zijn problemen met de XML die gebruikt wordt voor de Cycle map (de Normal map heeft hetzelfde probleem). Lambertus weet het (die beheert dit) maar hij is afhankelijk van anderen.

Je kunt of je oude kaart nog blijven gebruiken of de routable map aanvragen (kun je hier http://garmin.na1400.info/routable.php vinden.

Hugo


Mapping tool: Garmin HCx, Nikon Coolpix L3

Offline

#3 2009-07-27 08:45:20

Lambertus
Administrator
From: Apeldoorn (NL)
Registered: 2007-03-17
Posts: 3,269
Website

Re: fout in topo nederland?

Ja, de routable kaarten gebruiken een andere data bron (nog steed wel OSM natuurlijk) waardoor deze het nog wel doet. Ik wacht nog steeds op bepaalde mensen die terug moeten komen van vakantie om de NL topo kaarten (zoals de fietskaart) te kunnen fixen.


Mapping tools: Garmin GPSmap 60CSx, Giant Terrago 2002

Offline

#4 2009-08-05 15:35:57

Lambertus
Administrator
From: Apeldoorn (NL)
Registered: 2007-03-17
Posts: 3,269
Website

Re: fout in topo nederland?

De NL extract is weer correct en de topo kaarten worden weer gemaakt.


Mapping tools: Garmin GPSmap 60CSx, Giant Terrago 2002

Offline

Board footer

Powered by FluxBB