You are not logged in.

#1 2009-07-24 09:06:58

tolixx
Member
Registered: 2009-07-22
Posts: 31

Як наносити на карту будівлі ?

Є слідуюча проблема - для місцевості нема детальних супутникових знімків на Яху. Як в цьому випадку наносити будівлі ? Їх розмір не великий 10-40, при обході її по контуру з вікненим Gps навіть спотворюється форма та розмір ( похибка Gps - 15 м в найкращому випадку нвскыльки я розумію ). Що робити в такому випалку ? Малювати будівлю приблизно вручну???

Offline

#2 2009-07-24 10:09:51

va-deam
Member
From: Ukraine
Registered: 2009-07-24
Posts: 110
Website

Re: Як наносити на карту будівлі ?

Нічого не робити. Малювання будівель всліпу не має сенсу. Варто зачекати на оновлення фондів Yahoo або використати супутникові зображення з інших сервісів, які дозволяють це робити (Google сюди, нажаль, не відноситься ).

Варто пям'ятати про похибки інтерполяції, коли супутникові знімки неякісно розташовуються на мапі: наприклад різниця між DigitalGlobe та Google становить місцями близько двох метрів (на користь останнього), що легко перевіряється GPS-приладом.

Offline

#3 2009-09-22 14:14:51

Igor Shubovych
Member
From: Zhytomyr, Ukraine
Registered: 2008-12-15
Posts: 43
Website

Re: Як наносити на карту будівлі ?

Можливо також дістати легальні космознімки, прикрутити їх до JOSM за допомогою плагіна PicLayer та малювати.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB