You are not logged in.

Announcement

*** NOTICE: forum.openstreetmap.org is being retired. Please request a category for your community in the new ones as soon as possible using this process, which will allow you to propose your community moderators.
Please create new topics on the new site at community.openstreetmap.org. We expect the migration of data will take a few weeks, you can follow its progress here.***

#1 2009-05-12 08:29:41

talba
Member
Registered: 2009-03-02
Posts: 56

duplicated GEOnet Names Server (gns) info

Hi,

For Ramat Gan we currently have two place nodes:

http://www.openstreetmap.org/browse/node/278477540

accuracy = minutes
gns_ref = -781147
name = רמת גן
name:en = Ramat Gan
name:en1 = Gan
name:he = רמת גן
place = town
source = GEOnet Names Server (gns)

http://www.openstreetmap.org/browse/node/299928104

created_by = Potlatch 0.10f
int_name = Ramat Gan
is_in = Israel
is_in:continent = Asia
name = רמת גן
name:en = Ramat Gan
name:he = רָמַת גַּן
place = city
population = 130000

I'd like to merge them and keep only one. I like better the position of the non GEOnet point.
The question: if I change or add stuff to the GEOnet point, should I keep
   accuracy=minutes
   gns_ref=-781147
   source = GEOnet Names Server (gns)
as this would no longer exactly represent the data in the GEOnet server?

This problem should also appear in a lot of other places.

Offline

#2 2009-05-12 08:49:42

talkat
Member
Registered: 2009-03-06
Posts: 381

Re: duplicated GEOnet Names Server (gns) info

talba wrote:

Hi,

For Ramat Gan we currently have two place nodes:

http://www.openstreetmap.org/browse/node/278477540

accuracy = minutes
gns_ref = -781147
name = רמת גן
name:en = Ramat Gan
name:en1 = Gan
name:he = רמת גן
place = town
source = GEOnet Names Server (gns)

http://www.openstreetmap.org/browse/node/299928104

created_by = Potlatch 0.10f
int_name = Ramat Gan
is_in = Israel
is_in:continent = Asia
name = רמת גן
name:en = Ramat Gan
name:he = רָמַת גַּן
place = city
population = 130000

I'd like to merge them and keep only one. I like better the position of the non GEOnet point.
The question: if I change or add stuff to the GEOnet point, should I keep
   accuracy=minutes
   gns_ref=-781147
   source = GEOnet Names Server (gns)
as this would no longer exactly represent the data in the GEOnet server?

This problem should also appear in a lot of other places.

See here: http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Wiki … l#Heads_Up
Just remove the accuracy=minutes tag.

Offline

#3 2009-05-12 11:34:03

Baruch
Member
Registered: 2009-03-11
Posts: 24

Re: duplicated GEOnet Names Server (gns) info

There are still many duplicated entries between a gns and an original one. When merging, please keep the gns_ref and the source info, you should remove the accuracy tag as I assume that you also place the node in the best place possible whereas the gns data is only approximate. Check also that the name fields made sense, remove any that don't.

Offline

#4 2009-05-12 14:57:32

talba
Member
Registered: 2009-03-02
Posts: 56

Re: duplicated GEOnet Names Server (gns) info

OK, merged.
Thanks for the help.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB