Statistika

Evo malo statistike o aktivnosti i broju izmena na mapi po zemljama sa OSMstats sajta, Srbija je tu na 49. mstu za sada http://osmstats.altogetherlost.com/index.php?item=countries&country=Serbia

zar je moguce da nedeljno samo izmedju 3 i 8 korisnika aktivno u Srbiji na OSM karti rade. bas malo zvuci za toliku kartu. :confused:

Mene i ne izneneđuje baš, jer gledajući razlike u mapi na nekim područjima stiče se ponekad utisak kao da ih je i manje.

During the 7 days from 6th - 13th March, more than 30 different people made edits in Serbia (or more precise in the Geofabrik country extract for Serbia). More recent data for 14th-20th, I can tell tomorrow. The number of 3-8 probably means different mappers each day, so it adds up to 30+ weekly

okay, thats better.

Danke für die Info.

Ja bih vam pomagao, ako mi kazete sta treba. Inace zivim u Nemackoj i tek sam poceo radom na OSM. Problem je sto nema dobre karte za Srbiju. Sad sam malo uredjivao neke Nemacke gradove, dok mi nisu rekli, da su Bing-Fotografije cesto netacne…kazu da izlazim napolje sa GPS’om i proverim sam. Tako je bas komplikovano. Da ima dobre karte, sve bi lakse islo :frowning: