Как обозначать памятники?

Не нашел текста соглашения про названия памятников. Допустил памятник исторической персоне: historic=memorial, name=Богдан Хмельницький, или все же name=Хмельницький Богдан? А если Ленину, как задать name - “Ульянов (Ленін) Володимир”, “Володимир Ленін”, “Володимир Ленін (Ульянов)”, … ?

Что делать если официально название памятника слишком длинное (например “Пам’ятник командному пункту Сумсько-Київської стрілецької дивизії”, “Пам’ятник радянським та чехословацьким воїнам — визволителям Білої Церкви від німецької окупації”)? Официальное название пойдет в official_name, как быть с name=* ?

Спасибо.

Думаю что для памятников исторической персоне достаточно писать просто “Богдан Хмельницький” или “Ленін”(имя+фамилия, Ленін/Ульянов - в зависимости от того что написано на постаменте)
Для “Пам’ятник командному пункту Сумсько-Київської стрілецької дивізії”: в name - сокращенное “Воїнам Сумсько-Київської стрілецької дивізії”, в official_name - полное
“Пам’ятник радянським та чехословацьким воїнам — визволителям Білої Церкви від німецької окупації” - сокращенное “Визволителям Білої Церкви”, в official_name - полное

Моя думка - краще писати “Пам’ятник …” так ближче до загальноприйнятої назви.

Сама назва тегу, Memorial, говорить, що це пам’ятник. ІМХО, слово пам’ятник у назві потрібно опускати, щоб не було тавтології.