STATE OF THE MAP 2016 Scholarship

https://blog.openstreetmap.org/2016/04/25/we-want-you-at-state-of-the-map-apply-for-a-scholarship/

Cannot afford State of the Map 2016 (Brussels, September 23 - 25)? Scholars are what makes us great. Apply to be one! Please fill out the application below and tell with us why State of the Map 2016 matters to you. And why we need you in Brussels!
Applications are due Sunday May 21, 2016.

Запрошуємо на State of the Map! Приймаються заявки на стипендії!

OpenStreetMap – мапа світу, створена людьми з різних місць. І ми хотіли би побачити вас всіх на нашій наступній конференції State of the Map у Брюсселі.

Подайте зараз заявку на компенсацію ваших витрат та приєднуйтесь до нас на State of the Map у Брюсселі!

Якщо ви створюєте дивовижні мапи, програмне забезпечення, покращуєте документацію, організовуєте події, розбудовуєте спільноту OpenStreetMap або робите все це одразу, ми бажаємо почути ваш голос на цьому міжнародному зібранні. Нехай витрати на подорож не стоять перед вами на заваді!

Ми виділили частину коштів, призначених на проведення State of the Map, щоб допомогти учасникам, які не мають можливості відвідати конференцію з фінансових причин. Підтримувати один одного – основна місія OpenStreetMap та нашої конференції State of the Map. Стипендія допоможе підтримати зростання різноманітності, міжнародної мапі, а також міжнародної конференції. Сутність нашої мапи –– спільнота, і ми хочемо, щоб ви були тут.

Форма заявки на стипендію.

Ми уважно переглянемо всі заявки та спробуємо допомогти вам дістатись до Брюсселя. Стипендія може бути використана для повної або часткової компенсації витрат на переліт, витрати в дорозі та проживання. Тож дайте нам знати про ваші потреби і ми їх почуємо.

Граничний строк подання заявок – 21 травня 2016

Якщо ви маєте питання, пропозиції або бажаєте отримати додаткову інформацію, будь ласка пишіть нам на адресу scholarships@stateofthemap.org.

Це повідомленя також: англійською, голландською, французькою, німецькою